Personvernerklæring

Hvem er vi

Offinn AS er behandlingsansvarlig for denne nettsiden:
http://offinn.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kontaktskjemaer
Ved innsending av forespørsler via vårt kontaktskjema ønsker vi opplysninger om hvilket fylke du bor i, hva din e-postadresse er, samt en beskrivelse om hva du ønsker. Denne informasjonen behøver vi for å kunne videresende din forespørsel til rett forhandler som kan hjelpe deg videre. All innsendt informasjon via vårt kontaktskjema lagres automatisk i vårt innholdsstyringssystem og slettes etter et par måneder. For å gi best kundeoppfølging lagres også forespørsler i vårt e-postsystem, og oppbevares der til de slettes på ubestemt tid. Vi benytter aldri noe av denne informasjonen til markedsføring.

Informasjonskapsler
Hvis du har en konto og logger deg inn på dette nettstedet, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din støtter bruk av dette. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder
Vår nettside inkluderer innebygd innhold fra andre nettsteder, som oppfører seg på nøyaktig samme måte som om du hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Google Maps : Under siden Kontakt har vi innebygd innhold (kart) ifra Google Maps, og ved bruk av dette bindes du direkte til tilleggsvilkårene for bruk av Google Maps og Google Earth samt Googles personvernregler.

Eksterne linker : Under siden Nedlastinger har vi ulike lenker til våre samarbeidspartnere.
Ved å åpne disse gjelder de enkeltes retningslinjer for personvern.

Analyse
Vi benytter publiseringsplattformen ISSUU til vår digitale produktkatalog. ISSUU benytter informasjonskapsler, og gjennom å godta disse når du åpner Offinn-katalogen i deres side, kan ISSUU logge informasjon om IP-adresse, nettlesertype og brukerdata, for eksempel hvor mye tid du bruker på å lese, hvilke sider som ble lest og hvilke andre publikasjoner du evt. leser. De logger også informasjon om du hvilken type innretning du leser ifra (datamaskin, nettbrett eller mobil) Offinn har som kunde av ISSUU kun tilgang til slik informasjon for de 12 siste mnd. Vi lagrer ikke denne informasjonen og bruker aldri denne informasjonen til markedsføring. Du kan lese mer i ISSUUs personvernerklæring.

Hvem vi deler opplysninger med

Kontaktskjema : Innsendt informasjon via vårt kontaktskjema, som gjelder prisforespørsler, bestillinger o.l. videresendes til Offinn-forhandler i tilhørende fylke som avsender. Forespørsler som gjelder områder utenfor Norge, videresendes direkte til produsent eller leverandør.

Vår databehandler Sircon Norge AS loggfører besøksinformasjon på våre nettsider, som IP-adresse, user-agent, tidspunkt og besøks-URL. Enkelte feilmeldinger blir også loggført av server. De fleste loggene er rullerende, som betyr at den gamleste oppføringen i loggen blir overskrevet av ny oppføring når denne dukker opp. Du finner mer informasjon om dette under Sircon Norges datapolitikk under punktet Sircons servere.

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Offinn AS har tilgang til informasjon om hvordan Offinnkatalogen benyttes og leses gjennom vårt kundeforhold hos publiseringsverten ISSUU. Les mer under punktet Analyse over.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

All innsendt informasjon via vårt kontaktskjema lagres automatisk i vårt innholdsstyringssystem og slettes etter et par måneder. Forespørsler som også videresendes til vårt epost-system, oppbevares der til de slettes på ubestemt tid.

Alle brukere med innloggingskonto kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer (Offinns behandlingsansvarlig) kan også se og redigere denne informasjonen.

Informasjon vedrørende Offinnkatalogen og hvordan denne leses er tilgjengelig for Offinn i 12 mnd gjennom vår kundekonto hos publiseringsverten ISSUU. Vi oppbevarer ikke denne informasjonen i vårt system.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en innloggingskonto på dette nettstedet kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger
og våre rutiner for datalekkasjer

Vår nettside ligger på en webserver tilknyttet vår databehandler, og disse oppdateres hver natt slik at de siste sikkerhetsoppdateringer alltid er installert. Skulle det derimot oppdages innbrudd, vil vi bli varslet om dette, slik at vi selv kan iverksette strakstiltak og varsle Datatilsynet og de berørte.Våre servere overvåkes 24/7 og rapporteringer om feil vil bli oversendt og behandlet av vår databehandler som drifter disse.Vårt epost-system er sikkerhetsforsterket gjennom Microsofts skytjenester som tilfredsstiller kravene til informasjonssikkerhet for å lagre og behandle personopplysninger. Dette inkluderer sikring på fysisk, logisk og datanivå. Ved mistenkelig aktivitet blir vi varslet, så vi kan iverksette strakstiltak og varsle Datatilsynet og de berørte. Vi minner om at epost i utgangspunktet ikke er en sikker kommunikasjonskanal og informasjonen krypteres ikke. Taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger må ikke sendes med epost.

Kontaktinfo

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål vedrørende personvern knyttet til våre sider.

Offinn AS
Skorgevikvegen 147
N-6390 Vestnes
Tlf. 711 84 810 / fax. 711 84 811
E-post: postmaster@offinn.no