Hvem er vi

Offinn ble etablert i 1992 og har i dag et landsdekkende nettverk av interiør-og møbelforhandlere i Norge. I 1997 ble det dannet eget aksjeselskap – Offinn AS. Selskapet eies av Grande Invest AS, som også eier en av landets største og mest erfarne produsenter av skolemøbler – Grande Fabrikker AS.

Vi har spesialisert oss på møbler og innredning for skole og barnehage. Vår produktkatalog publiseres annethvert år og inneholder et bredt utvalg av produkter for offentlige møblering. Vi samarbeider med over 20 leverandører, hvor en stor del produserer i Norge.

Offinn AS har også et sterkt fokus på produktutvikling, og er tidligere støttet av Innovasjon Norge og Norges Forskningsråd. I tett samarbeid med norske designere har vi utviklet nye produkter spesielt rettet mot skolemiljø.

Vår administrasjon og utstillingslokale ligger i Vestnes, Møre og Romsdal. Våre forhandlere er representert i hvert fylke, og alle tilbyr vårt sortiment. Sammen utgjør vi Offinn – og med en betydelig omsetning av møbler til undervisningsmarkedet – er vi en av landets største aktører.