Inventas AS

Synne D. Litlere, Industridesigner MSC
Jonas H. Eggen, Industridesigner MNID

Synne og Jonas fra Inventas AS har lang erfaring som formgivere av både møbler, forbrukerprodukter og interiør, og har utviklet mange av våre barnemøbler, garderobe -og oppbevaringsløsninger. De jobber metodisk frem for å komme til gode løsninger for sluttbrukeren.

BOL-serien
Fleksible barnemøbler for kreativ lek og aktiviteter i kryssfinér. Trappepodiet kan vendes sammen til en kasse med hulrom, og sammen med boksen kan de bygges sammen til et slott!

Doppio reoler
Inventas og Offinn har sammen utviklet denne reolserien med kraftig og sterk omramming i høytrykkslaminat og innredning i eik. Det asymmetriske designet skiller seg ut og gir – som navnet tilsier – doble oppbevaringsmuligheter både foran og på siden.

Revungen
Morsom påkledningsbenk i MDF belagt med høytrykkslaminat, hvor barnet kan holde seg fast i ørene til reven. Også i variant med to lave vanger.

Kaktus puteoppheng
Dekorativt opphengsprodukt i pulverlakkert stål i flere størrelser. De små kaktusarmene gir gode opphengsmuligheter, til både sitteputer eller bekledning, vesker mm. Et blikkfang og dekorativt element i seg selv.

Bølgemadrass
En praktisk, morsom og unik madrass til motorisk trening under lek. Utslått oppfordrer den til spennende lek, hopping på bølgen eller løpe i bølgedaler, og kan også benyttes til avslapning.

Staffeli og Skjermvegg
Inventas har designet en rekke produkter til lek og aktivitet med lik slektskap i form og uttrykk.
Her vises sammenleggbart staffeli og sammenleggbar skjermvegg, begge i bjørk kryssfinér.

Flo bordserie
Fleksibel og leken bordserie for barnehage.