Grande tildelt Svaneprisen

Tirsdag 11. oktober var Torbjørn og Ann Elisabeth fra Grande i Oslo for å motta Svaneprisen, delt ut av Nordisk miljømerking.

Nordisk miljømerking deler årlig ut Svaneprisen for «årets merkebruker» til produsenter som aktivt benytter seg av Svanemerket i markedsføring for å gjøre det enkelt for forbrukere og innkjøpere å ta gode bærekraftige valg.

Pådriver i bransjen.

– Grande Fabrikker har i sin offensive tilnærming til Svanemerket vært en pådriver i bransjen og vist andre aktører at det nytter med grønn omstilling. Svanemerket er en viktig del av kommunikasjonen, og for dette får de merkebrukerprisen på proffmarkedet for 2021, lyder begrunnelsen fra Nordisk Miljømerking.

– For å bidra til det grønne skiftet og overgangen til en mer sirkulær økonomi, lager Svanemerket strenge miljøkrav som reduserer klimautslipp og påvirkning på miljøet. Men det hjelper ingenting hvis ikke noen produsenter faktisk er villige til å strekke seg etter å oppnå alle de kravene vi stiller. Det har Grande gjort, og ikke bare en gang og for ett produkt, men for 1450 produkter!

Administrerende direktør Cathrine Pia Lund i Nordisk miljømerking titulerte også Grande som «norgesmester i svanemerking», en betegnelse Grande er svært stolte av. Vi gratulerer!

Ta en titt på vårt utvalg av svanemerkede Grande-produkter: