Skall i 100% resirkulert plast!

Ved Helgelandskysten i Nord-Norge skaper produsenten Nordic Comfort Products bærekraftige møbler av plastavfall på nye måter gjennom innovasjon og design.

Med Public-serien har NCP har skapt en stol som kommuniserer reisen til plastmaterialet fra bruk i oppdrettsanlegg, til stoler, og deretter til andre produkter når stolen har fullført livssyklusen.

Den trendy arbeidsstolen Public Swing kan nå leveres med et innovativt stolskall laget av resirkulert plastavfall fra fiske- og oppdrettsnæringen på Helgeland – noe som gjør stolen til et svært bærekraftig produkt.

Stolskallet har referanser til overflater, farger og håndverk med opprinnelse fra Nord-Norge –og leveres i Ocean fargepalett med referanser til havets farger.

I tillegg kan stolen leveres med et solid hjulkryss i aluminium, som har en meget høy gjenvinningsgrad og er kjent som det «grønne» metallet. Dette gjør Public Swing til en miljøvinner i møbelsegmentet. Velger du Public Swing fra NCP har du bidratt til å fjerne plast fra havet. Godt for miljøet!

Finn mer informasjon om Public Swing med Ocean skall under vår produktgruppe Elevstoler.